حسین شوکتی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر از عضویت 500 نفر در شهرستان دامغان به عنوان همیار طبیعت خبر داد و اظهار داشت: این تعداد همیار طبیعت را دانش آموزان مدارس تشکیل می دهند.
وی تصریح کرد: این طرح با هدف مشارکت دانش آموزان در زمینه های حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی تجدیدپذیر تدوین و در این شهرستان به مرحله اجرا در آمد.
وی خاطرنشان ساخت: برای این تعداد همیار طبیعت در شهرستان دامغان دوره های آموزشی با هدف آشنایی همیاران طبیعت با سیاست های سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور برگزار می شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان به مکان اجرای دوره های آموزشی همیاران طبیعت اشاره داشت و افزود: دوره های آموزشی همیاران طبیعت در طول سال در اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و در کلاس های درس، مساجد، خانه های ترویج، دفاتر شوراهای اسلامی روستاها و سایر محل های تجمع در سطح روستاهای شهرستان دامغان برگزار می شود.
وی خاطرنشان ساخت: شرکت کنندگان در این دوره های آموزشی با تعاریف و اصطلاحات منابع طبیعی و آبخیزداری شامل جنگل، مرتع، بیابان، آبخیز، ترویج، گونه های گیاهی و قانون جنگل ها و مراتع آبخیزداری آشنا می شوند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان با بیان اینکه جنگل ها، مراتع، آبخیزها و بیابان ها به عنوان قطب امنیتی اقتصادی همواره مورد توجه نظام بوده اند، اضافه کرد: این منابع خدادادی به عنوان پشتوانه بقای سایر بخش های اقتصادی مورد توجه قرار می گیرد.
شوکتی نیا در خاتمه گفت: منابع طبیعی تجدید شونده شامل جنگل ها و مراتع به عنوان اصلی ترین و محوری ترین مساله برای استمرار حیات و بقای کره خاکی و پشتوانه محیط زیست بشر در برنامه ریزی ها مطرح هستند.
نظر شما